Meer resultaat, voldoening en omzet als (online) coach en trainer

In 3 maanden leer je niet alleen hoe jij mensen echt kan helpen als coach, maar ook ga jij jezelf onderscheiden van alle fitnesscoaches in Nederland. 


Ik ga je leren hoe jij mensen kan helpen minder schaamte, angst en verdriet te ervaren rondom hun lichaamsbeeld. Boek betere resultaten door je klanten te leren hoe ze minder obsessief met hun lijf om kunnen gaan, zodat zij meer geluk ervaren. 

Meld je hieronder direct aan of vraag eerst een match call aan om te kijken of dit iets voor jou is.

Lukt het je niet om klanten echt resultaat te laten ervaren omdat je niet goed weet hoe jij mensen echt kan helpen om hun lichaamsbeeld te veranderen?

Stop dan het geven met standaard advies, zoals 95% van alle fitnesscoaches en personal trainers.


Waarschijnlijk heb jij nu het gevoel dat...

 1. Je maar wat aanrommelt als het gaat om het helpen van mensen op het mentale gebied. Je probeert wel hun mindset te veranderen, maar toch zie je dat ze steeds terugvallen in oude gedachtes of denkpatronen.
 2. Er veel meer bij komt kijken als we mensen echt willen veranderen en ervoor willen zorgen dat mensen een positiever lichaamsbeeld krijgen, zonder alleen maar te focussen op een fysieke transformatie
 3. Je dagelijks veel aan het leren bent, alleen niet de juiste bronnen van informatie kan vinden als het gaat om het veranderen van mensen hun lichaams- en zelfbeeld. 
 4. Jezelf onderscheiden als coach of trainer nog niet lukt en je eigenlijk ook dezelfde opleidingen hebt gedaan als de rest, waardoor jouw positionering niet onderscheidend is. 
 5. Er veel meer uit te halen valt, zowel financieel maar ook voor jou als coach. Je wilt mensen helpen en je weet dat echte transformaties niet alleen om uiterlijk draait.  
null

Ik zat in hetzelfde schuitje als jij. Mensen helpen op het gebied van voeding en training en vooral gefocust op fysieke transformatie. Een deel van de klanten lukt het wel om resultaat te boeken en een ander deel blijft hangen.

Life time transformaties blijven uit omdat mensen intern nog niet veranderd zijn.


Ze kijken nog steeds hetzelfde naar hun lichaam en hun zelfbeeld is vaak nog negatief.


Ik kon mij hier aan ergeren. Dagelijks hielp ik mensen, maar ik merkte dat ik mijzelf moest focussen op een diepere laag.


Standaard advies zoals 'letten op je eetgedrag' of 'positiever tegen jezelf praten' hielp niet meer. Ik wist dat mijn advies dieper en vooral concreter moest zijn.

 

Jij als fitnesscoach moet een stapje verder gaan dan de basis adviezen. 

Wil je kunnen coachen op iemands relatie met voeding en wil je deze persoon echt helpen?

Dan is het noodzakelijk om te weten waar deze relatie met voeding is ontstaan. En vooral waarom deze zich uit op de manier zoals het nu is.


Je moet tot de kern durven gaan, mits je daar de skills voor bezit. En wanneer je dat kan, dan kan je een écht impact maken.


Niet alleen het streven naar een afgetraind lijf, maar het streven naar geluk. Waar het lichaam én de gezondheid van de cliënt een weerspiegeling van is.

null

Ik heb zoveel geleerd bij deze body image cursus, dat kan je op geen één andere school leren. Naast dat het onderwerp body image enorm complex is en je daar veel informatie over krijgt, heb ik ook super goede tools mee gekregen om mijn eigen cliënten zo goed mogelijk te kunnen helpen. Je wilt namelijk als coach je cliënten daadwerkelijk kunnen begrijpen en zo goed mogelijk kunnen helpen. Maar het ding is, dat als je zelf geen verstoorde relatie met je lichaam hebt gehad, het ook echt super moeilijk is om je in te leven in wat zijn voelen of meemaken. Als je als coach écht wilt doorbreken, zul je verder moeten gaan kijken dan beweging en voeding.
Thomas - Online coach en Personal Trainer

Het is tijd om je klanten echt te gaan helpen en te leren hoe jij:

 • Doelen kan stellen op het gebied van Body Image
 • Klanten een positief lichaamsbeeld kan laten ontwikkelen
 • De relatie tussen eten en body image van de klant kan verbeteren
 • Klanten systematisch kan helpen om verstoringen in het lichaamsbeeld op te lossen
 • Klanten kan helpen om minder obsessief te zijn over hun uiterlijk of met de weegschaal
 • Klanten kan coachen die een bepaalde angst hebben om aan te komen of juist om af te vallen
 • Gespreksvoeringstechnieken toe kan passen bij je klanten die problemen hebben met hun lichaamsbeeld 
 • Kan coachen op lichaamsbeeld en dit al kan integreren in je intake maar ook in je complete coachingstoolbox
De body image cursus van Ricky is erg waardevol als coach zijnde. De psychologie achter body image is erg complex maar enorm interessant om te weten. Vooral omdat ik merk dat dit een probleem is waar (onbewust) veel mensen tegenaan lopen. Het is, naar mijn mening, ook een vrij onbekend vlak voor gemiddelde coaches, dus ik merk dat je jezelf door kennis van body image erg kunt onderscheiden van de rest. En daarbij mensen ook écht kan helpen!
Luuk - Online Coach en Personal Trainer

Dit is wat je kan verwachten

Theorie op locatie

Drie keer gaan we een dagdeel live zitten om theorie en praktijk te behandelen.

Persoonlijke aandacht

De klassen zijn verdeeld over 10 man per groep waardoor iedereen genoeg persoonlijke aandacht krijgt.

Live Q&A

Drie keer doen we een live Q&A, zodat jij al je vragen aan mij kan stellen die ook online terug te kijken is.

Online support

Je krijgt toegang tot mijn zakelijke Whatsapp nummer voor korte lijntjes en mogelijkheid om te overleggen.

Korting voor extra's

Door deel te nemen krijg jij korting op de gehele opleiding in 2024 en korting op losse mentor calls.

Officieel certificaat

Aan het einde van de opleiding krijg je een assessment en als je daarvoor slaagt krijg je een officieel certificaat

12 weken opleiding, zodat jij kan coachen op Body Image

Na deze 12 weken kan jij:

 • Jezelf onderscheiden van de massa coaches.
 • Je klanten op een dieper niveau helpen om echt geluk te ervaren.
 • Klanten helpen om minder obsessief te zijn over hun uiterlijk of met de weegschaal.
 • Een hogere prijs voor je coaching vragen, zo je omzet verhogen zonder dat je meer uren moet maken.
 • Verschillende coachingstools en gesprekstechnieken gebruiken die positieve invloed hebben op je klant resultaten.
 • Klanten niet alleen maar helpen om af te vallen of aan te komen, maar ook om juist helpen om uit deze cirkel te stappen.

Voor de opleiding van 12 weken betaal je €750 in totaal. Je kunt ook in 3 termijnen betalen.

Als ondernemer krijg je de BTW terug. De live sessies en Q&A's spreken we af met wat de groep het beste uitkomt.  Je ontvangt van alle sessies en Q&A's een opname die onbeperkt beschikbaar blijft. De live dagen vinden plaats bij mij op kantoor in Den Bosch en doen we met maximaal 10 mensen. De Q&A doen we via Zoom. Mijn intentie is om rondom de tweede week van maart officieel te beginnen. 

FAQ Body Image Education

Wanneer start de 12 weken Body Image Education?

Mijn doel is om de tweede week van maart te beginnen. De precieze data stem ik af met de hele groep, zodat zoveel mogelijk deelnemers hier live bij kunnen zijn.

Wat kost deze 12 weken Body Image Education?

De investering voor deze 12-weekse opleiding is 750 euro exclusief btw. De BTW krijg je als ondernemer terug. Je kunt in één keer of drie keer betalen.

Wat voor toegevoegde waarde heeft dit op andere personal training opleidingen?

Tijdens deze 12 weken ga ik je alles leren over Body Image coaching. Zo ga jij verschillende technieken leren en tools gebruiken die jij in kan zetten tijdens je coaching. Met deze kennis kan jij mensen helpen hun relatie met zichzelf en met voeding te verbeteren.

Heb ik tussentijds ook de ruimte voor persoonlijke vragen?

Vragen kan je stellen in de live Q&A's, zo kunnen anderen ook van je vraag/ casus leren. Heb je een dringende vraag? Dan kan je mij een bericht via Whatsapp sturen.

Wat als ik niet bij een praktijkdag aanwezig kan zijn?

Alle praktijkdagen en Q&A's neem ik op en sla ik op in een online omgeving. Deze beelden kan jij dan op een later moment terugkijken wanneer het je wel uitkomt.