Verbeter je Body Image

Leer in 60 minuten wat Body Image is, welke factoren invloed hebben op je Body Image en krijg praktische tips om dit te verbeteren!

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Masterclass is niet terug te kijken!
Sanne bij Chaynge Coaching

Coach Sanne

Sanne focust op verbetering aanbrengen in de relatie met je lichaam door te werken aan jouw kijk hierop en stil te staan bij de gedachten en gevoelens die daarbij komen kijken. Streven naar een positief body image is prioriteit. Daarnaast werk je samen met haar naar een gezonde leefstijl waarbij je kunt gaan eten naar behoefte en je lijf in beweging brengt vanuit je kern.

Datum & Tijd

Dinsdag
02-04-2024
20:00

Live masterclass 'Eerste Hulp Bij Body Image'

Voor de masterclass:

We leggen steeds meer de focus op het veranderen van ons uiterlijk door diëten, cosmetische ingrepen en plastische chirurgie. De fout die we daarin vaak maken is dat we deze verandering willen omwille van een slecht lichaamsbeeld, ofwel een slecht Body Image. Logisch dat je misschien denkt dat uiterlijke verandering je lichaamsbeeld gaat verbeteren, want je neemt ‘het probleem’ toch weg? Niets is minder waar. Je merkt zelf waarschijnlijk ook wel dat je terugvalt in oude patronen, dat je een nieuwe verandering wilt, dat je je eigenlijk alsnog onzeker voelt.


Na de masterclass:

Meer inzicht krijgen in het belang van je lichaamsbeeld is prioriteit. Door deze masterclass zul je de basisinformatie verkrijgen, leer je begrijpen dat uiterlijke verandering niet altijd de oplossing is en krijg je enkele tools om zelf aan de slag te gaan met het verbeteren van je lichaamsbeeld. 


Meld je gratis aan voor deze masterclass en ontdek:

  • Wat Body Image is en waarom het zo belangrijk is

  • welke factoren van invloed kunnen zijn op je Body Image

  • Praktische tips om aan de slag te gaan met het verbeteren van je Body Image

02-04-2024

Begint om 20:00
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden