Krijg duidelijkheid over hoe je naar een fit lichaam kunt toewerken zonder daarbij problemen te ontwikkelen rondom voeding of lichaamsbeeld.

 Fit de zomer in zonder problemen rondom voeding of Body Image  

Leer in 60 minuten hoe jij fit  kan worden voor de zomer, zonder problemen te krijgen met je relatie met voeding of Body Image! Werken aan je shape, maar dan op een (mentaal) gezonde manier!

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Masterclass is niet terug te kijken!

Ivo en Sanne

Ivo en Sanne zijn coaches bij Chaynge coaching en hebben samen al 100+ mensen geholpen met relatie met voeding en body image. 

Datum & Tijd

Dinsdag
22-04-2024
19:30

Live masterclass 'Fit de zomer'

Dankzij deze masterclass krijg jij duidelijkheid over hoe je naar een fit lichaam kunt toewerken zonder daarbij problemen te ontwikkelen rondom voeding of lichaamsbeeld.


Meld je gratis aan voor deze masterclass en ontdek:

  • Korte en lange termijn strategieën om naar een fit lichaam toe te werken.

  • Hoe relatie met voeding en Body Image je kunnen helpen óf in de weg kunnen zitten.

  • Praktische tips voor het onderhouden van een fit lichaam

22-04-2024

Begint om 19:30
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Lees de ervaring van anderen

Sanne heeft in mijn private community een masterclass gegeven over body image. De masterclass van Sanne was heel duidelijk en ze bood een veilige plek aan voor mijn klanten om hun verhaal te delen. Dankjewel Sanne!
Axelle Wilssens

Door het bijwonen van Ivo’s masterclass over zelfacceptatie, heb ik niet alleen duidelijker voor mezelf wat onvoorwaardelijke zelfacceptatie is, maar heb ik ook tools om aan onvoorwaardelijke zelfacceptatie te gaan werken. Daarnaast legt Ivo op een toegankelijke manier uit, waardoor het makkelijk te begrijpen is.

Lauri
De masterclass van Sanne was een eye opener, het deed je stilstaan bij dingen waar je anders niet bij stil stond/ staat. Ook leuk dat het actief was en dat we erbij betrokken werden in de chat. Zo bleef je aandachtig en ik zelf vond er herkenning bij de anderen die de masterclass volgden waardoor je je niet alleen voelde in je ES. Een aanrader dus om de volgende masterclass van Sanne te volgen!
Shana