Krijg in zes stappen duidelijk hoe jij wilt eten op basis van jouw waardes, zonder te focussen op al die restricties.

In 6 stappen duidelijkheid over je voedingskeuzes, zonder enige vorm van restricties

Leer in 60 minuten hoe jij stap voor stap een voedingspatroon kunt ontwikkelen wat écht bij je past, rust in je kop geeft en waar je op kan bouwen.

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Masterclass is niet terug te kijken!
Chaynge-coaching

Ricky en Ivo

Ricky en Ivo zijn coaches bij Chaynge Coaching en hebben samen al 300+ mensen geholpen met relatie met voeding en body image. Nu willen ze jou ook helpen met deze GRATIS masterclass. 

Datum & Tijd

Maandag
10-06-2024
19:30

Live masterclass ‘In 6 stappen duidelijkheid over je voedingskeuzes’

Dankzij deze masterclass krijg jij duidelijkheid over hoe je écht eetkeuzes kunt maken die passen bij je doelen, je lijf en je wensen. Zonder restricties, met rust in je kop


Meld je gratis aan voor deze masterclass en ontdek:

  • Strategieën om achter je eetkeuzes te staan

  • Eten naar je waardes, in plaats van naar je restricties

  • Zowel structuur als flexibiliteit kunnen aanbrengen in je voedingspatroon

10-06-2024

Begint om 19:30
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Lees de ervaring van anderen

Sanne heeft in mijn private community een masterclass gegeven over body image. De masterclass van Sanne was heel duidelijk en ze bood een veilige plek aan voor mijn klanten om hun verhaal te delen. Dankjewel Sanne!
Axelle Wilssens

Door het bijwonen van Ivo’s masterclass over zelfacceptatie, heb ik niet alleen duidelijker voor mezelf wat onvoorwaardelijke zelfacceptatie is, maar heb ik ook tools om aan onvoorwaardelijke zelfacceptatie te gaan werken. Daarnaast legt Ivo op een toegankelijke manier uit, waardoor het makkelijk te begrijpen is.

Lauri
De masterclass van Sanne was een eye opener, het deed je stilstaan bij dingen waar je anders niet bij stil stond/ staat. Ook leuk dat het actief was en dat we erbij betrokken werden in de chat. Zo bleef je aandachtig en ik zelf vond er herkenning bij de anderen die de masterclass volgden waardoor je je niet alleen voelde in je ES. Een aanrader dus om de volgende masterclass van Sanne te volgen!
Shana