Over CHAYNGE Coaching

Wij helpen jou naar een goede relatie met jezelf en met voeding

Over CHAYNGE Coaching

Wij helpen jou naar een goede relatie met jezelf en met voeding

Ervaringsdeskundigheid als onderdeel van onze persoonlijke en begripvolle aanpak

Leven met eetbuien, ze vervolgens moeten compenseren en continu extreme kritiek op je eigen lichaam is ontzettend frustrerend. Je voelt jezelf schuldig, eenzaam en onbegrepen. Erover communiceren is een grote drempel, want wie begrijpt je nu echt?

Wij weten precies hoe je je voelt. Wij, de coaches, hebben allemaal op onze eigen manier gestruggled met onze relatie met voeding en ons zelfbeeld. Onze ervaringsdeskundigheid is onderdeel van onze persoonlijke en begripvolle aanpak.

Het is onze persoonlijke missie om jou zonder schaamte, schuldgevoelens en obsessie om te leren gaan met voeding. Een gezondere relatie met voeding is mogelijk, ook voor jou. Herstel start met communicatie, waarbij je je begrepen wilt voelen wanneer je over je uitdagingen vertelt. En omdat wij je situatie begrijpen, helpen wij je graag verder.

Cliënten die nu vrijheid mogen ervaren

Sander
Ricky is 100% procent de beste keuze uit me leven geweest voor een coach, hij helpt je niet alleen op fysiek vlak maar nog meer met mentale gezondheid, voorheen was het altijd ik moet resultaten maken in de gym no matter what maar Ricky heeft me laten zien dat dat niet alles, een sterke mindset en mentale gezondheid is veel belangrijker en daarna volgt het lichaam! 
Melanie
Dankzij Ricky is mijn relatie met voeding zoveel verbeterd. Waar ik eerder elke calorie telde, op vaste tijden ‘moest’ eten, elke calorie ‘waardig’ moest zijn en ik zelfs na verzadiging door moest eten heb ik dit nu allemaal los kunnen laten door het lezen van zijn boe
Nora
1,5 jaar geleden ben ik bij Ricky begonnen met coaching, vooral omdat ik wilde gaan powerliften en een betere relatie met voeding wilde krijgen. Ricky heeft mij niet alleen veel geleerd op het gebied van training en voeding, maar ook op het gebied van zelfbeeld en mindset! Ricky denkt met je mee en helpt je de beste versie van jezelf te worden!

CHAYNGE Coaching

Bij CHAYNGE werken wij anders. We gaan samen met jou op zoek naar een voedingsaanpak die voor jou en je (mentale) gezondheid werkt. Samen zorgen wij ervoor dat jij met compassie en zelfwaardering de hardnekkige patronen gaat doorbreken waar je al tijden in vastzit. Door middel van persoonlijke, soms confronterende, gesprekken gaan we erachter komen wat jij écht wil en waar jij voor staat wanneer je leven niet meer in het teken staat van voeding en je spiegelbeeld.

Onze Kernwaarden

Persoonlijk

Deskundig

Betrokken

Onze Coaches

Bekijk hoe we jou nog meer kunnen helpen