Ricky Frissen

Als ervaringsdeskundige weet ik precies hoe jij je voelt en waar jij tegenaan loopt. Door mijn expertise te combineren met échte betrokkenheid en compassie zorgen wij er samen voor dat jij niet alleen lekkerder in je vel gaat zitten, maar echt opbloeit in je leven.
Bekijk mijn werkwijze


ricky-frissen-coach
Ervaringsdeskundige
Binge eating disorder
1000+
Mensen geholpen
3+
Jaar ervaring met coaching
ricky-frissen-foto

Ik weet hoe jij je voelt...

Ik weet hoe het voelt om te worstelen met die eindeloze stem in je hoofd. Afvallen is het enige wat telt. Je hele dag draait om eten, sporten en je lichaam. Je kunt eindeloos staren naar je spiegelbeeld, op zoek naar gebreken, en bent volledig gefixeerd op dat getal op de weegschaal. Alles draait om je lichaam, maar langzaam verlies je alle hoop in een ‘normaal’, en vooral gelukkig, leven.


Zelf weet ik door mijn eetstoornis hoe erg je aan de grond kunt zitten. Hoe negatief je kunt zijn over je eigen lijf en hoe dit langzaam een obsessie wordt. Totdat het, het enige is waar je nog mee bezig bent; je lijf.


Etentjes sla je over en vakantie zijn stressvol in plaats van ontspannend. Ook je sociale leven leidt eronder en je wereld wordt langzaam kleiner.. En dat allemaal omdat je bang bent om aan te komen of niet mooi of gespierd genoeg gevonden te worden..


Wees eens eerlijk: ben je na al die jaren van calorieën tracken, trainen en zo veel mogelijk bewegen al eens écht gelukkig geweest met jezelf en je leven? Ik help je daar graag bij, want ik wéét dat het anders kant. Ook voor jou.

Ik had geen goede relatie met voeding toen ik startte met de coaching van Ricky. Ik was obsessief bezig met mijn lichaam, voeding, trainen en de weegschaal. Ik had nooit gedacht dit te kunnen zeggen, maar ik ervaar vrijheid in alles! Ik kan nu écht intuïtief eten, sporten met plezier en lekker in mijn vel zitten, het hele jaar door
Maxime
ricky-frissen-laptop

Ik zorg ervoor dat je opbloeit in je leven

Bij CHAYNGE krijg je niet zomaar fitnesscoaching. Door mijn expertise te combineren met échte betrokkenheid en compassie zorgen wij er samen voor dat jij niet alleen lekkerder in je vel gaat zitten, maar echt opbloeit in je leven.


Naast een fit lichaam een veerkrachtige en sterke emotionele en mentale stabiliteit te ontwikkelen. Je tekent niet voor onpersoonlijke coaching via mail of alleen Whatsapp.


Wij coachen door middel van videocalls omdat wij ervan overtuigt zijn dat persoonlijke aandacht en vertrouwen dé sleutel is tot blijvende verandering.
Tommy klant bij Ricky Frissen
Van eetbuien en een grote onzekerheid over mijn lichaam naar relaxt omgaan met voeding en tevreden zijn over mezelf; dat is in de notendop het resultaat van mijn traject bij Ricky. Ricky is veel meer dan een coach.
Thomas

Vrijheid van Voeding

Een compleet stappenplan om je relatie met voeding te verbeteren met persoonlijke voorbeelden en praktische opdrachten. 

  • Leer je lichaam te vertrouwen
  • Verbeter je zelfbeeld, verbeter je leven
  • Verbeter je relatie met jezelf en met de weegschaal
  • Stop met emotie-eten en leer hoe je kan eten op gevoel
  • Leer hoe jij je doelen kan bereiken, zonder alles daarvoor op te geven