Jamie Ouderdorp

Ik kijk naar de relatie tussen zelfbeeld en eetgedrag en probeer hierbij vrouwen te leren dat een verbeterd zelfbeeld de eerste stap is naar vrijheid binnen voeding.
Hoe ik je kan helpen


Ervaringsdeskundige

Ervaringsdeskundige op het gebied van eetproblematiek en ik zet mijn eigen ervaring om in hulp voor anderen.

Terug in eigen kracht

Ik kijkt naar de verbinding tussen eetproblematiek, zelfliefde, vrouwelijkheid en fitness en zet hiermee vrouwen terug in hun eigen kracht.
De coaching van Jamie overtreft mijn verwachtingen. Vanaf de eerste kennismaking weet Jamie precies te benoemen waar ik aan de slag moet gaan en ze zet me ontzettend aan het denken. Ik had deze stappen nooit zonder coaching kunnen zetten en het geeft me veel vertrouwen voor de toekomst. Daarnaast vind ik de gesprekken ook nog gezellig en totaal niet ongemakkelijk.
Maaike

De controle over voeding en eetgedrag weer terug.

Bang zijn voor voedingsproducten, ideaalbeelden, verstoord eetgedrag, chronisch diëten, onzekerheid, eetstoornissen, vergelijken met anderen en obsessief bewegen.


Het is bijna gek om tevreden te zijn en te eten waar jij van geniet.  Het leven draait niet om zo slank mogelijk te zijn. Zelfverzekerdheid en succes is niet gekoppeld aan een bepaald fysiek.


Een aantal jaar geleden is het bij mij ook verkeerd gegaan, het begon onschuldig met het verliezen van een paar kilo.  Twee jaar later, keek ik naar mijzelf in de spiegel met zwaar ondergewicht. Ik had een eetstoornis ontwikkeld. Na een lange weg van herstel, kan ik je nu vol zekerheid het volgende voorleggen.


Wat nu als dit allemaal helemaal niet nodig is om een ‘gezonde’ levensstijl te creëren voor jezelf? Wat nu als jouw zelfbeeld helemaal niet verbeterd door een x aantal kilo af te vallen? Wat nu als je niet aankomt van koolhydraten? Wat nu als jouw gedachten helemaal niet zijn wie jij bent? Wat nu als jouw fysiek helemaal niets te maken heeft met jou als persoon?

En tot slot, wat nu als een groot deel van de dieet en fitness industrie gebaseerd is op een verdienmodel, en niet op daadwerkelijke gezondheid?

Door een kennis kwam ik bij Ricky Frissen en ging ik aan aan de slag ging met Jamie als coach. Zij leerde mij al snel dat ik veel te streng was voor mijzelf en dat er werk aan de winkel was met mijn zelfbeeld. Ik at meer op een dag dan ik ooit eerder voor mogelijk had gezien en zat ook nog eens veel beter in mijn vel.

Nu durf ik mijn genietmomentjes te nemen, maak ik mij weinig zorgen om de weegschaal, train ik hard, heb ik de controle over mijn voeding in eigen handen, maar boven dat alles ben ik vooral een gelukkigere meid met minder zorgen.

Ivy

Ik kijk verder dan voeding alleen

Ik help vrouwen naar een gezondere levensstijl, een beter zelfbeeld, en een gezondere relatie tot voeding en training.


Wat ik hierbij toepas is per persoon verschillend. Wel start ik op het punt waarvan mensen vaak denken dat dit een eindstation is. Wij beginnen met zelfvertrouwen, luisteren naar je lichaam, de dieet-mindset loslaten, het loskoppelen van jouw zelfbeeld en fysiek en het denken in ‘goed en fout’.


Wij focussen op wat je wél kan ipv wat je niét kan. Dan komen de duurzame resultaten vanzelf om de hoek kijken.


Geen obsessief gedrag, geen angst voor productgroepen, geen jojo. Gewoon JIJ naar een betere versie van jezelf, voor altijd. Geloof mij, de resultaten volgen écht vanzelf. Focus je op de weg erheen, daar ligt zoveel waarvan je kan leren.Wil je weten of ik jou kan helpen? Plan dan een proefgesprek in en dan kijken wij samen of ik jou kan helpen!