Betrokken coaching waarbij jij voorop staat 

Bij CHAYNGE beginnen wij waar vele denken te eindigen. Relatie met voeding, zelfbeeld en (mentale) gezondheid staat bij ons voorop. Door expertise te combineren met compassie bouwen wij samen met jou aan een betere versie van jezelf, voor altijd.

Betrokken coaching waarbij jij voorop staat 

Bij CHAYNGE beginnen wij waar vele denken te eindigen. Relatie met voeding, zelfbeeld en (mentale) gezondheid staat bij ons voorop. Door expertise te combineren met compassie bouwen wij samen met jou aan een betere versie van jezelf, voor altijd.

Persoonlijk

Deskundig

Betrokken

Verbeter je relatie met voeding en met jezelf

Ondanks dat eten tot een van onze eerste levensbehoeftes hoort, kan het ook een negatieve impact op je leven hebben. Een leven dat draait om diëten, compenseren, over-eten, eetbuien of obsessief bewegen is vermoeiend en onnodig. Daarom willen jou graag laten ervaren dat het écht anders kan. 

  1. Eet je soms meer dan gepland en heb je dan het gevoel dat je de controle niet meer hebt?
  2. Vertrouw jij jezelf niet rondom ‘lekkere’ voedingsmiddelen?
  3. Vind jij een positief zelfbeeld hebben een uitdaging?
  4. Denk jij heel de dag alleen maar na over eten?
  5. Eet jij vanuit een emotionele drijfveer of vanuit stress?
  6. Ga jij van dieet naar dieet? 
  7. Ben jij altijd aan het lijnen maar heb jij nooit echt succes behaald? 
  8. Heb jij het gevoel dat je hebt gefaald wanneer je iets lekkers hebt gegeten?


Dan is het tijd om met jouw relatie met voeding en zelfbeeld aan de slag te gaan. Als diëtist, coach, psycholoog en personal trainer met persoonlijke ervaring in het hebben van eetproblemen zijn wij hier om jou te helpen. 

Wij willen dat jij uit die vicieuze cirkel stapt en weer de controle krijgt over jouw eetgedrag. 

Plan hieronder je vrijblijvend kennismakingsgesprek in en dan kijken wij samen hoe wij jou kunnen helpen.

Wat anderen vinden van CHAYNGE

 Ik ben hier zo dankbaar voor!
Dankzij Ricky is mijn relatie met voeding zoveel verbeterd. Waar ik eerder elke calorie telde, op vaste tijden ‘moest’ eten, elke calorie ‘waardig’ moest zijn en ik zelfs na verzadiging door moest eten heb ik dit nu allemaal los kunnen laten door het lezen van zijn boek. Daarnaast heb ik via Instagram veel geleerd, de Q&A’s, Posts maar ook via DM kon Ricky al m’n vragen beantwoorden. Ik heb geleerd te eten op gevoel en te luisteren naar wat m’n lichaam nodig heeft, Ricky gaf aan welke kant ik op kon gaan en gaf mij het vertrouwen dit te ontdekken. Ik ben hier zo dankbaar voor!
Melanie Huizenga
Helpt je de beste versie van jezelf te worden!
1,5 jaar geleden ben ik bij Ricky begonnen met coaching, vooral omdat ik wilde gaan powerliften en een betere relatie met voeding wilde krijgen. Ricky heeft mij niet alleen veel geleerd op het gebied van training en voeding, maar ook op het gebied van zelfbeeld en mindset! Ricky denkt met je mee en helpt je de beste versie van jezelf te worden!
Nora Bouman
Beste coaches op het gebied van voedingsproblematiek en zelfbeeld.
Ricky is een ervaren coach, wat mij betreft een van de beste coaches op het gebied van voedingsproblematiek en zelfbeeld.
Vanuit zijn eigen ervaring en het werken met cliënten heeft hij een dosis kennis opgebouwd, die hij combineert met compassie en deze weet hij als geen ander over te brengen.
Hij combineert dit met kennis over voeding en krachtsport, waarmee hij voor zijn cliënten de ideale combinatie heeft om samen te werken naar positief in het leven staan en fit en gezond zijn én blijven
Veerle Mestrum

Coaching bij CHAYNGE

Onze coaching is persoonlijk en betrokken. Onze focus ligt op jouw wensen, behoeftes en verhaal. Samen met jou maken wij een persoonlijk plan wat we volledig afstemmen op jouw doel en behoeftes. Een plan van aanpak waarin jij écht voorop staat. 

Binnen onze coaching heb jij regelmatig video calls waarin alles besproken kan worden. Ook is jouw coach bereikbaar via WhatsApp om je te kunnen helpen wanneer jij daar behoefte aan hebt. Wekelijks krijg jij opdrachten van je coach mee om een sterkere mindset te ontwikkelen, je relatie met voeding te verbeteren of op een andere manier naar je lichaam te kunnen kijken.

We leren je te reflecteren op het proces, omdat autonomie centraal staat. We streven er vanaf het eerste moment naar om jou zelfstandig, veerkrachtig en weerbaar te maken, voor een toekomst waarin jij kunt genieten van eten en kunt houden van je lichaam.

Bekijk onze coaches

Persoonlijke coach

Coaching gesprekken

Trainingsschema

Voedingsaanpak

Opdrachten

Onze coaches 

Twijfel je nog?

Graag gaan wij samen met jou in gesprek om te kijken of wij jou kunnen helpen. Wat jouw doel ook is.

Twijfel je nog? Of vind je het spannend om deze stap te zetten? Dat begrijpen wij heel goed en daarom zijn wij er juist voor jou. 

Een kennismakingsgesprek is gratis en geheel vrijblijvend, dus mocht jij het gevoel hebben dat wij jou verder kunnen helpen? Neem dan contact met ons op! Wij helpen jou graag om weer een gezonde relatie met voeding en jezelf op te bouwen.

FAQ coaching

Kan ik zelf mijn coach kiezen of wordt mijn coach voor mij gekozen?

Dat is afhankelijk van de beschikbare plekken per coach, maar je kunt altijd je wens bij ons aangeven. Dan gaan we samen op zoek naar de beste match.

Hoeveel tijd gaat dit per week in beslag nemen?

Ga je een coachingtraject aan, dan zal je daar enige tijd in moeten investeren. Het ene traject is intensiever dan het andere, dit ligt natuurlij ook aan jouw doelstellingen en behoeften. Om je toch een idee te geven:

De wekelijkse videocall zal ongeveer 30/45 minuten in beslag nemen.

Daarnaast zal je wekelijks opdrachten meekrijgen, je trainingsbestanden invullen en je (week)reflectie invullen. Dit zal bij elkaar ongeveer 30 minuten in beslag nemen.

Tot slot heb je de ruimte om dagelijks te appen, daarin is het afhankelijk van jouw input hoeveel tijd dit in beslag zal nemen.

Is de coaching alleen voor mensen met eetbuien?

Nee, zeker niet. Wil jij je zelfbeeld verbeteren, je relatie met voeding herstellen/verbeteren, op een duurzame en houdbare manier afvallen of aankomen?

Dan ben je van harte welkom!

Kan ik coaching combineren met andere sporten dan fitness?

Natuurlijk. Wij stemmen je training af op jouw persoonlijke voorkeur en wensen.

Krijg ik ook personal training?

Nee, personal training is geen onderdeel van een coachingstraject.

Wat als ik niet tevreden ben met het coachingstraject?

Dan gaan we samen op zoek naar een passende oplossing hoe we het wél waardevol voor je kunnen maken.