Ivo de Ruijter

Ik help jou naar een gezonde relatie met voeding door middel van een onderbouwde aanpak die volledig is afgestemd op jouw situatie.
Bekijk mijn werkwijze


Ervaringsdeskundige
Eetstoornis
350+
Mensen geholpen
5+
Jaar ervaring met coaching

De controle over voeding en eetgedrag weer terug.

Dagelijks zie ik mensen worstelen met hun relatie met voeding. Eetbuien, restricties, strenge eetregels en compenseren zijn dagelijkse kost. Voor iedereen ligt de oorzaak ergens anders, maar de gevolgen zijn hetzelfde: schaamte, eenzaamheid en constante teleurstelling. 


Je weet dat je hiervan af wilt, maar hoe? Vanuit je directe omgeving is het lastig om de juiste steun te krijgen, want echt begrepen voel je je niet.

Vanuit mijn eigen eetstoornisverleden snap ik precies wat je nu doormaakt.


Je wilt weer kunnen genieten van eten, in plaats van er continu in je hoofd met bezig te zijn. Je wilt je eigenwaarde niet meer af laten hangen van wat je hebt gegeten, maar van wie je als persoon bent.

Kortom: Je wilt de controle over voeding en eetgedrag weer terug.

Daar wil ik je graag bij helpen!

Vrouwlijke client van ivo
‘Ivo is eerlijk maar ontzettend begripvol, luistert goed & voelt direct aan welke stappen er doorlopen moeten worden. Na de vooruitgang die ik heb geboekt ben ik nog meer gemotiveerd om een steeds betere relatie met voeding te krijgen & hier een balans in te vinden.’
Britt

Ik kijk verder dan voeding alleen

Allereerst gaan we samen in gesprek over jouw situatie en bepalen we het juiste startpunt.

Door middel van coachingsgesprekken, op jou afgestemde opdrachten, praktische tools (die bij mij en andere cliënten hebben gewerkt) en frequent contact door de week heen ondersteun ik je naar een gezonde relatie met voeding.


Tijdens de coaching focussen we ons op eetgedrag, maar we kijken veel verder dan voeding alleen.


Ben je benieuwd of ik je kan helpen of wil je gewoon eens samen met mij sparren over je situatie? Plan dan hieronder een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij in. Tot snel!

recensie van ivo
Ivo heeft mij geholpen om de laatste restanten van mijn eetstoornis op te lossen. Het traject heb ik ervaren als een proces met samenhangende sessies. Ik heb nu een betere relatie met voeding, mijn lichaam en sport!
Laurie

Bekijk mijn verhaal over mijn eetstoornis